Chat with us, powered by LiveChat

Neem contact op

Heeft u een vraag? Maak dan gebruik van het vragenformulier.

Liever bellen?
Telefonisch zijn wij bereikbaar op werkdagen van maandag tot en met vrijdag 08.30 tot 17.00 uur via 088 – 543 08 08.

Service vragen?
Heeft u een contract lopen bij pci Nederland en een service gerelateerde vraag? Dan verwijzen wij u door naar onze pci serviceportal.

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en  wij reageren zo spoedig mogelijk!

Wat zijn uw interesses?

De komende tijd zullen wij nog veel interessante en leuke evenementen organiseren. Om ervoor te zorgen dat u hier als eerste voor uitgenodigd wordt zouden wij u willen vragen om aan te geven waar uw interesses liggen.

Het enige wat u hoeft te doen is hier te klikken en in minder dan 1 minuut zijn uw voorkeuren ingevuld.

Wij wensen u nog een fijne dag toe

 

Voorkeuren invullen

Updates van PCI

Wilt u graag door PCI op de hoogte gebracht worden over interessante onderwerpen zoals: kennissessies, blogs of events? Schrijft u zichzelf dan in en ontvang per email updates over onderwerpen zoals “Veilig werken in de cloud” of de “Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)”. Klik op de button hieronder om naar het inschrijfformulier te gaan en wij houden u per email op de hoogte.

 

Inschrijven

Welke Cloud oplossing past bij jou?

Van eenmanszaak tot aan het groot zakelijk segment, voor elk bedrijf een passend abonnement.

Het Cloud aanbod van PCI verandert continu. Er wordt gekeken naar de wensen van onze klanten, de ontwikkelingen in de markt en de laatste mogelijkheden om gebruikers van onze klanten te voorzien van een optimale IT-beleving. Overal kunnen werken, efficiënt samenwerken, veilig en eenvoudig informatie delen zijn daarbij centrale thema’s in onze dienstverlening. PCI kijkt naar de functionele behoeften van een klant en vertaalt deze naar maatwerk (cloud) oplossingen, waarbij de kwalitatieve wijze waarop gebruikers worden begeleid het verschil maakt.

Bekijk de pakketten

Werken hoe je wilt met Office 365

De bekende office omgeving maar dan in de Cloud. Je werkt gewoon met de programma’s die je al kent zoals Word, Excel, en PowerPoint. En je mail heb je altijd bij de hand. Werk met de devices die je op dat moment voorhanden hebt of het nu een laptop, tablet, pc, of smartphone is. Hierdoor kun je efficiënter werken, sneller informatie delen met collega’s of partners, en ben je productiever voor jouw bedrijf.

Meer informatie

Efficiënter werken

Werk jij met Office 365 maar gebruik je alleen Word, Excel, Outlook en PowerPoint? Dat kan efficiënter. De Cloud Werkplek van PCI is gebaseerd op Microsoft technologie. Efficiënter werken start met het loslaten van Outlook als startpunt van de werkdag en stelt Microsoft Teams centraal. Daarmee krijg je als gebruiker een werkplek die naast de gewenste Office applicaties zorgt voor efficiency-slag.

Kies de werkomgeving die bij jou past en PCI helpt je het uiterste te halen uit jouw Cloud Werkplek.

Bekijk de pakketten

ruimte voor afbeelding

Onlinevergaderingen met Skype

Chatten, online vergaderen en je scherm delen – alles in één app die compatibel is met Office. Met Skype for business biedt PCI een laagdrempelige en professionele totaaloplossing voor online videoconferencing.

Meer informatie

Slimmer samenwerken met Microsoft Teams

Communiceer, deel bestanden en werk samen. Met medewerkers maar ook met partners.

Meer informatie

Beheer e-mail en applicaties

Laat je medewerkers vrij om te werken op elk device en behoud volledige controle over je bedrijfsinformatie en applicaties met behulp van Enterprise Mobility Suite

Meer informatie

Business continuity service

Met de business continuity service van PCI heb je een veilige en betrouwbare IT oplossing voor je werkomgeving bij calamiteiten. Je bedrijfsgegevens worden continu bewaakt, in geval van nood kun je PCI 24 uur per dag bereiken en onze professionals zorgen dat je zo snel mogelijk weer verder kunt met ondernemen.

Meer informatie

PLAATS VOOR FOTO

Een krachtig platform

De cloud- en IT oplossingen van PCI zijn gebouwd op het krachtige en solide Microsoft Azure platform. Dit maakt dat je een betrouwbare werkomgeving hebt dat je nooit in de steek zal laten. Het Azure platform geeft je als bedrijf de mogelijkheid om al jouw bedrijfsapplicaties op hetzelfde platform te krijgen. Hiermee creëer je een snelle en beheersbare omgeving waarmee jij klaar bent voor de toekomst.

Meer informatie

Jouw moderne werkplek met Office 365

Ben je benieuwd naar wat het Microsoft Office 365 platform en PCI Nederland voor jouw organisatie kunnen betekenen? Wij nemen je mee in een kennismaking met jouw bedrijf in de toekomst tijdens een Customer Immersion Experience (CIE).

Kom ervaren