Chat with us, powered by LiveChat

Neem contact op

Heeft u een vraag? Maak dan gebruik van het vragenformulier.

Liever bellen?
Telefonisch zijn wij bereikbaar op werkdagen van maandag tot en met vrijdag 08.30 tot 17.00 uur via 088 – 543 08 08.

Service vragen?
Heeft u een contract lopen bij pci Nederland en een service gerelateerde vraag? Dan verwijzen wij u door naar onze pci serviceportal.

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en  wij reageren zo spoedig mogelijk!

Wat zijn uw interesses?

De komende tijd zullen wij nog veel interessante en leuke evenementen organiseren. Om ervoor te zorgen dat u hier als eerste voor uitgenodigd wordt zouden wij u willen vragen om aan te geven waar uw interesses liggen.

Het enige wat u hoeft te doen is hier te klikken en in minder dan 1 minuut zijn uw voorkeuren ingevuld.

Wij wensen u nog een fijne dag toe

 

Voorkeuren invullen

Updates van PCI

Wilt u graag door PCI op de hoogte gebracht worden over interessante onderwerpen zoals: kennissessies, blogs of events? Schrijft u zichzelf dan in en ontvang per email updates over onderwerpen zoals “Veilig werken in de cloud” of de “Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)”. Klik op de button hieronder om naar het inschrijfformulier te gaan en wij houden u per email op de hoogte.

 

Inschrijven

KENNISSESSIES EN INHOUDELIJKE EVENTS BIJ PCI

Het maximale uit Office 365 halen?

Bent u benieuwd naar wat het Microsoft Office 365 platform en PCI Nederland voor uw organisatie kunnen betekenen? Laat ons u dan meenemen in een kennismaking met uw bedrijf in de toekomst tijdens een Customer Immersion Experience (CIE). Uw bedrijf laten groeien, continuïteit bieden, winst consolideren of verhogen. Maar hoe bepaalt u welke technologische oplossingen het beste bij uw organisatie passen? De Customer Immersion Experience (CIE) biedt uitkomst.

Nu inschrijven

Digitale transformatie: de 7 stappen naar succes

Daniëlle Vogelenzang, General Sales Manager gaat in op de digitale transformatie binnen organisaties. Hoe wordt u zo’n organisatie waarbij men de klant centraal stelt en digitaal de norm is? De combinatie mens, machine en omgeving moet daarvoor optimaal samenwerken.

Nu inschrijven

De toekomst van documentmanagement

De toekomst van documentmanagement

De populariteit en het gebruik van tools voor het delen en synchroniseren van bestanden neemt toe. Hierdoor worden bedrijven zich steeds bewuster van de noodzaak veiligheid en gegevensbescherming in balans te brengen met de behoefte van werknemers. Werknemers willen een eenvoudige oplossing waarmee ze documenten kunnen delen en kunnen samenwerken met andere personen van buiten hun bedrijf. Laat u inspireren door de kennissessie: De toekomst van documentmanagement van PCI en schrijf u in.

Nu inschrijven

SPORT & CULTUUR EVENTS

KLM Open 2018

PCI Nederland is trotse sponsor van het KLM Open 2018. De beste golfers van de golfwereld komen in actie op deze prachtige baan. PCI Nederland heeft bij hole 14 een schitterende Golf Skybox. Een top locatie aan de fairway! Hier kunt u heerlijk genieten van de wedstrijd onder het genot van een hapje en een drankje.

Meer informatie

Eredivisie 2018 - 2019

Eredivisie 2018 - 2019

Sport verbindt. Dat weten we bij PCI Nederland maar al te goed. Inmiddels zijn wij op verschillende manieren verbonden met vijf eredivisie clubs. Bij deze clubs zijn wij aanwezig als sponsor met business seats. Welke club heeft uw voorkeur?

Meer informatie

Het Concertgebouw

concertgebouw

Geniet samen met PCI van de fantastische concerten in het concertgebouw van Amsterdam. PCI heeft mooie kaarten voor verschillende concerten. Naast het concert geniet u ook van een fantastisch diner. Kijk verder voor de beschikbare concerten.

Meer informatie