Chat with us, powered by LiveChat

Neem contact op

Heeft u een vraag? Maak dan gebruik van het vragenformulier.

Liever bellen?
Telefonisch zijn wij bereikbaar op werkdagen van maandag tot en met vrijdag 08.30 tot 17.00 uur via 088 – 543 08 08.

Service vragen?
Heeft u een contract lopen bij pci Nederland en een service gerelateerde vraag? Dan verwijzen wij u door naar onze pci serviceportal.

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en  wij reageren zo spoedig mogelijk!

Wat zijn uw interesses?

De komende tijd zullen wij nog veel interessante en leuke evenementen organiseren. Om ervoor te zorgen dat u hier als eerste voor uitgenodigd wordt zouden wij u willen vragen om aan te geven waar uw interesses liggen.

Het enige wat u hoeft te doen is hier te klikken en in minder dan 1 minuut zijn uw voorkeuren ingevuld.

Wij wensen u nog een fijne dag toe

 

Voorkeuren invullen

Updates van PCI

Wilt u graag door PCI op de hoogte gebracht worden over interessante onderwerpen zoals: kennissessies, blogs of events? Schrijft u zichzelf dan in en ontvang per email updates over onderwerpen zoals “Veilig werken in de cloud” of de “Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)”. Klik op de button hieronder om naar het inschrijfformulier te gaan en wij houden u per email op de hoogte.

 

Inschrijven

Meld u aan voor een van onze Customer Immersion Experience sessies bij PCI Nederland.

Bent u benieuwd naar wat het Microsoft Office 365 platform en PCI Nederland voor uw organisatie kunnen betekenen? Laat u dan meenemen in een kennismaking met “uw bedrijf in de toekomst” tijdens een Customer Immersion Experience (CIE). Een kennismakingssessie waarin u en wellicht uw collega, beleven hoe de oplossingen van PCI de dagelijkse werkzaamheden kunnen ondersteunen. De Microsoft Office 365 suite staat hierbij als middelpunt van samenwerking centraal.

Uw bedrijf laten groeien, continuïteit bieden, winst consolideren of verhogen. ICT-middelen die leiden tot betere samenwerkingen en die productiviteit verhogen, zijn daarbij niet meer weg te denken. Maar hoe bepaalt u welke technologische oplossingen het beste bij uw organisatie passen? Deze CIE kennismakingssessie biedt uitkomst. In een halve dag ervaart u zelf wat PCI Nederland u kan bieden. De PCI adoptie aanpak in het begeleiden van uw gebruikers is daarbij even belangrijk als de technische invulling zelf.

Wat u kunt verwachten in deze sessie?

Tijdens een Customer Immersion Experience ervaart u zelf de productiviteit oplossingen van Microsoft. Een reële gebruikersbeleving welke u meeneemt in veel voorkomende werkzaamheden en praktijk gerelateerde scenario’s. Denk aan gebruikersscenario’s als veilig mobiel doorwerken, zakelijk gebruik van social networking, de mogelijkheid om informatie te delen, samen te werken aan documenten en direct te communiceren met collega’s en klanten. Op basis van uw specifieke wensen besteden we tijdens de sessie aandacht aan de scenario’s die voor uw organisatie relevant zijn.

Voor wie is de Customer Immersion Experience

Deze sessie is gericht op directie, management en IT beslissers. Een CIE sessie is de beste manier om kennis te maken met de laatste oplossingen van Microsoft zonder sales druk, maar mét ervaren facilitator. Door diverse stakeholders bij elkaar te brengen, van business tot IT, geeft u elkaar inzicht in uitdagingen en behoeftes. Geen demonstratie, maar zelf doen. U hoeft zelf niets mee te nemen, wij stellen laptops ter beschikking en verzorgen afsluitend de lunch.

Ervaar de voordelen van CIE bij het verhelderen van uw behoefte

  • De sessie van één dagdeel heeft maximaal 10 deelnemers. Maximaal de helft van de groep bestaat uit IT-medewerkers. Een CIE sessie op uw eigen locatie is ook bespreekbaar.
  • Door IT- en business stakeholders bij elkaar te brengen, ontstaat wederzijds inzicht in uitdagingen en behoeftes, waar de organisatie op kan inspelen.
  • In de scenario’s gaat u aan de slag met fictieve data.
  • Een CIE is kosteloos en geheel vrijblijvend

Meld u snel aan, we hebben slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

DIRECT INSCHRIJVEN

Schrijft u zich in en wij heten u van harte welkom op de Customer Immersion Experience Sessie bij PCI Lijnden. Uiteraard kunt u iemand meenemen. Laat uw gast het formulier invullen op deze pagina. U kunt voor vragen over uw inschrijving altijd terecht bij marketing@pcinederland.nl

Deelname is gratis